FORSIDE
PRODUKTIONEN
HISTORIE
Global GAP Certifikat
PRODUKTER
Rabarber
OPSKRIFTER
KONTAKT
HJEMMESIDE
/
OPSKRIFTER
/
RABARBER KOMPOT med RABARBER SORBET
RABARBER KOMPOT med RABARBER SORBET
Tilberedningstid:
25 min.
4 personer
Ingredienser / sorbet :
800 g
røde rabarber
2 dl
vand
4
æggehvider
100 g
flormelis
Ingredienser / sorbet :
2 kg
vinrabarber
1/4
liter vand
175 g
sukker
1
stang vanille
Tilberedning:
Bring vand og sukker i kog i en gryde.
Tilsæt rabarberne og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 2 min. - rabarberne skal være møre.
Rør en jævning af kartoffelmel og vand.
Tag rabarberne af varmen og rør jævningen i.
Vend til sidst mandler i.
Denne opskrift bruger
Frigaard Rabarber
Vær den første til at vide om vores tilbud og produktlanceringer.
FØLG OS